Een heerlijke massage gehad van Lianne. Wat een ontspanning, persoonlijke sfeer en rust om me heen! Even helemaal tijd voor mezelf, dat zouden we allemaal wat vaker moeten doen. Dit is echt een aanrader om cadeau te doen of een heerlijk cadeau voor jezelf.

Dorissa

Als je echt even wilt ontspannen, dan moet je bij Lianne zijn! Een fantastische vrouw, ze kan ontzettend goed masseren en weet een heerlijke, fijne sfeer met zich mee te brengen. Een massage van Lianne is gewoon een ontzettend mooi selfcare cadeuatje aan jezelf.

Melina Ekic-Bakker

Een uurtje ontspannen in eigen huis, heerlijk! Gezellige gesprekken gehad met Lianne, maar ook momenten van complete stilte mochten er zijn. Fijn als cadeau voor jezelf of een mama!

Bianca

Heerlijke massage bij je thuis, in je eigen omgeving, knus met een muziekje en kaarsjes. Echt even tijd voor jezelf, genieten❤️

Ria de Bree

Het was een heerlijke ervaring van volledige ontspanning en innerlijke rust. De sfeer was heel fijn en de massage zelf was heerlijk en goed verdeeld over het lichaam wat ik persoonlijk heel fijn vind !

Een echte aanrader Aldus mij :D!

Indy-Lynn de Haan

Verplicht veld