Lianne rules! Na een super hectische thuiskomst uit het ziekenhuis (wij: hyper, emo en gesloopt) kwam Lianne als een geschenk uit de hemel! Ze nam gelijk de regie en regelde de hele bende. We wilden het liefst dat ze gewoon fulltime bij ons in kwam wonen.

Ze is heel deskundig, wist precies wat we nodig hadden en we voelden ons helemaal op ons gemak bij haar. Het was soms zelfs iets té gezellig (want zoveel lachen met een keizersnede doet PIJN) 😉

Lianne je bent een topper en ik had mijn kraamweek met niemand anders willen delen dan met jou. Dankjewel voor alle goede zorgen!

Vera, Mark en Loïs

Lieve Lianne,

Wat ben jij een geweldig lief mens!
Je hebt ons zo’n fijne kraamweek bezorgd.

We zijn heerlijk tot rust gekomen en je hebt ons super goed verwend. Je bent ook zo lief voor onze andere zoon geweest. En hij vond jou ook zo leuk!

Je merkt aan alles dat je zoveel liefde en kennis voor dit vak hebt! We konden je alles vragen!

Ook was je zo leuk en gezellig voor de visite! Iedereen was positief over je!

We gaan je super erg missen! En voor de volgende x willen we je heel graag weer!
Topper!

Liefs

Joey, Lisanne, Thijs en Stef

Na een moeizame bevalling en pittige kraamweek met iemand van een grote organisatie zag ik best op tegen de geboorte en kraamweek van ons tweede kindje. We kozen voor Lianne in de hoop dat het nu anders zou gaan zijn.

Van tevoren bespraken we onze wensen met Lianne. Zowel tijdens de bevalling als tijdens de kraamweek had Lianne oprecht oog voor onze wensen, zorgde ze ervoor dat deze werden gerespecteerd en was ze niets anders dan lief en zette steeds net een stapje extra, zonder dat we iets hoefden te vragen en zonder opdringerig te zijn. Lianne voelde precies aan wat wij nodig hadden. Ook voor onze oudste dochter was Lianne superlief en ze betrok haar ook erg leuk bij de verzorging van de baby.

Ondanks dat er aardig wat borstvoedingsobstakelen waren, bleef de sfeer goed en hielp Lianne erg goed met adviezen en aanleggen.

Een lievere, meer deskundige en meer oprechte kraamhulp kun je je niet wensen in onze ogen!

Dieuwke

Lianne heeft ons een geweldige kraamweek na de geboorte van ons eerste kind bezorgd. Ze was er al bij tijdens de bevalling, wat meteen voor een mooie band zorgde. Tijdens de kraamweek was ze dichtbij wanneer het moest, bijvoorbeeld om te helpen bij borstvoeding, en op de achtergrond wanneer het kon, bijvoorbeeld door ons lekker te laten slapen, heerlijk voor ons te koken en ons in het huishouden te ontzorgen. Lianne is een gezellige, warme en kundige kraamverzorgster, die zorgt dat je na de eerste week vol vertrouwen het ouderschap verder tegemoet kunt. Ze is bovendien heel relaxed, wat maakte dat wij en ook onze zoon zich ontspannen voelden. Mochten we ooit nog een kindje krijgen, dan zouden we Lianne zo nog een keer in huis nemen.

Robert en Noortje

Een betere ervaring hadden wij ons niet kunnen wensen de eerste week met onze dochter. Lianne heeft er echt voor gezorgd dat wij optimaal konden genieten van de kraamweek en hebben daardoor zeker de roze wolk ervaren.

Hadden ons geen lievere kraamhulp kunnen wensen, wij zijn Lianne dan ook heel erg dankbaar voor deze ervaring. ❤️

Jorien en Wiebe

Oh wat zijn we blij dat het deze keer gelukt is dat Lianne als kraamverzorgster aanwezig was tijdens de bevalling en de kraamweek. We zeggen wel kraamverzorgster maar eigenlijk voelde het meer als een vriendin in huis. Zowel voor ons als voor onze dochter van bijna 2 jaar oud. Zo fijn hoe Lianne haar overal in mee heeft genomen, van het wegen tot het in bad doen en samen een taart maken. Voor onze dochter was de aanwezigheid van Lianne ook een feestje.

We hebben zo’n fijne start gehad als gezin van 4. Hierin heeft Lianne een hele belangrijke rol gespeeld. Dit door er ‘te zijn’, aan te voelen waar de behoefte lag en vooral te ontzorgen. Onwijs ervaren en kundig met zichtbaar veel plezier in haar werk.

Dankjewel voor deze relaxte en fantastische week.

Liefs,

Ivar, Astrid, Elin en Jule

Astrid, Ivar, Elin en Jule

Wat hebben wij een geweldige kraamweek gehad! Lianne draaide vanaf het moment dat ze bij ons binnen kwam mee in ons gezin en het voelde alsof ze er helemaal bij hoorde. Ze heeft zelfs hele gesprekken gevoerd met mijn moeder toen we even lekker een dutje konden doen in de middag terwijl Lianne voor onze dochter Roos zorgde. Mijn moeder heeft het er nog regelmatig over! Lianne heeft ons de hele week ontlast en geholpen waardoor wij volop konden genieten van onze dochter. Ze heeft ons ook alles geleerd en uitgelegd zodat we na de kraamweek vol vertrouwen met z’n drietjes achter bleven. We hopen Lianne zeker weer als kraamverzorgster te mogen ontvangen als we ooit een broertje of zusje voor Roos krijgen.

Nog een keer bedankt voor de ontzettend bijzondere kraamweek!

Groetjes, Liza Job en Roos

Liza de Boer

Wat een top week hebben wij gehad met Lianne als kraamverzorgster! Het was gezellig, ik voelde mij op mijn gemak en het voelde net of Lianne in het gezin thuis hoorde omdat ze zich goed kon aanpassen! Ook voor Veerle was ze super lief! Heel veel succes met je eigen bedrijfje lieve kraamverzorgster❤️!

Liefs Ellen

Ellen Van der veen

Lianne heeft bij ons gekraamd bij ons eerste kindje. Dit was zo’n fijne week voor ons, wel heel erg wennen natuurlijk, zo’n eerste kindje! In overleg met de verloskundige kregen we nog 2 extra dagen zorg en dat was zo fijn! Ik werd echt in de watten gelegd ? ze is professioneel en het voelde heel vertrouwd.
We hebben een ontzettend leuke en fijne kraamweek gehad dankzij lianne.?

Dorissa

In een woord.. Fantastisch!

Wat een ongelofelijk heerlijke week hebben wij met Lianne gehad. Ik keek zo onwijs op tegen dat er iemand een week lang in je privé situatie kwam maar Lianne heeft vanaf moment 1 al die zorgen weggenomen. Haar enthousiaste lach bij binnenkomst zorgde ervoor dat ik direct relax was. Het is zo spannend om voor het eerst een kleintje in je handen te hebben en te verzorgen. Lianne haar expertise, kennis en kunde zorgen ervoor dat je je op je gemak voelt en weet dat je de juiste kraamverzorgster hebt. Samen wordt gekeken naar wat het beste is voor de kleine en voor jezelf. Lianne helpt waar nodig en geeft fijne tips en tricks. Er is altijd ruimte voor een goed gesprek.

Ik zou Lianne aan iedereen aanraden, het is jammer dat het maar 8 tot 10 dagen mag duren! Enorm bedankt voor de fijne, gezellige en bijzondere week! ❤️

Hedwig - mama van Noud

Lieve Lianne, wij zouden iedereen jou aanraden! Je hebt ervoor gezorgd dat wij in onze kraamweek op een roze wolk konden klimmen en konden genieten van onze newborn, haar grote zus en elkaar; lief, kundig, doortastend, ervaren en een echte vakidioot! We zijn blij dat jij op ons pad bent gekomen.. dank voor deze onuitwisbare speciale tijd ?

Ron en Marja

Op aanraden van onze verloskundige hadden wij Lianne als kraamzorg bij ons derde kindje. Het was een fijne en ontspannen week! Lianne zorgde goed voor moeder en baby en kon ook goed met onze andere zoontjes opschieten. Ze hielp ook met de avondmaaltijd, wat voor ons erg relaxt was tijdens spitsuur. Ze is ook erg meegaand en flexibel in wat er mogelijk was qua hulp en tijdsindeling.
We kijken er positief op terug.

Anouk en Robin

Wij hebben een prachtige kraamweek gehad met Lianne! Echt kunnen bijkomen en genieten. Lianne betrok onze oudste dochter ook heel mooi bij de zorg en deed veel leuke dingen met haar.
Daarnaast is ze ook heel kundig en zorgde ze voor een fijne sfeer.

Dank je wel voor alles en heel veel succes in de toekomst! ❤️

Wojtek, Jette, Emma en Noor

Jette Eijsink

Als een warm bad, zo voelt het om Lianne in huis te hebben.

Wij hebben het geluk gehad dat we Lianne ook voor onze 2e in huis hadden voor de kraamperiode en dit voor de 2e keer als zeer positief hebben ervaren. Het voelt alsof je een vriendin in huis hebt maar dan met alle nodige vakkundige kennis!

Niks anders dan lovende woorden voor deze vrouw die haar werk met zoveel liefde uitvoert. Daarnaast was ze ook super leuk met onze dochter en betrok ze haar overal in.

Wij zijn Lianne heel dankbaar dat ze ons bij beide kindjes een onbetaalbare week heeft gegeven. <3

Jorien, Wiebe, Noor en Sepp

Tijdens de eerste kraamweek van onze zoon kwam je toevallig op ons pad terecht. We hadden het maar wat getroffen met je. De zorg die je ons uit handen hebt genomen was zo onwijs prettig!

Tijdens de tweede zwangerschap was dan ook niks vanzelfsprekender dat ik jou weer benaderde! ‘We willen je weer hebben, hou je agenda vrij!’

Hoe fijn was het! Daar stond je weer. Ondanks dat je nog een ander gezin had heb je voor beide gezinnen het meest haalbare gedaan.

Lieve Lianne, bedankt dat je er weer was. De goede zorgen voor onze kersverse dochter Liv, maar ook de liefde en aandacht die je had voor Noud als grote broer. Onwijs waardevol!

Hedwig

Wij hebben een hele fijne en gezellige kraamweek gehad. Ons kleintje liet lang op zich wachten maar lianne stelde ons gerust en was hier gelukkig op voorbereid. Al gauw was lianne vertrouwd en voelde als eigen voor ons en de kleine maar nog belangrijker voor onze oudere kids. Door corona waren de beide broers van 7 en 9 de hele week vrij en zij hebben genoten. Lianne betrok ze overal bij als het gaat om hun broertje en heeft van alles met ze gedaan, ook voor vragen nam ze de tijd. Fijn om iemand in huis te hebben die ervaren is, weet wat ze doet en waar ze het over heeft maar ook mee gaat in onze flow!! ? groetjes, De Veldhuisjes

De veldhuisjes

We hebben een ontzettend fijne en ontspannen kraamweek gehad met Lianne! Ze is professioneel, erg prettig aanwezig en heeft leuke humor. We hebben optimaal kunnen genieten van ons tweede zoontje tijdens deze week. We werden ontzorgd in de huishoudelijke taken en Lianne stond klaar met raad en daad rondom de verzorging van ons zoontje. Het is erg fijn om deze eerste week te beginnen met iemand om je heen die je kunt vertrouwen en die goed aanvoelt wat je gezin nodig heeft. We gunnen iedereen een Lianne tijdens de kraamweek!

Sjoerd en Eva

Na een voorspoedige thuisbevalling hebben wij optimaal kunnen genieten van ons gezinnetje, dankzij de liefdevolle zorg van Lianne. Haar kennis en ervaring hebben ons vertrouwen gegeven in de zorg voor ons 2e dochtertje. En wat heeft Lianne zich ook liefdevol ontfermt over grote zus. We kijken terug op een hele fijne kraamtijd, dankjewel Lianne!

René, Corinne, Anne-Ruth & Sarah-Lynn

We hebben een hele fijne kraamweek gehad met Lianne! Al vanaf de intake hadden we een goed gevoel bij Lianne en dat werd zeker bevestigd in de eerste kraamdagen. Met een goeie balans tussen aanwezig zijn en een beetje op de achtergrond, was Lianne heel snel ‘eigen’ en dat vonden we echt top. Het is toch even aftasten en afwachten hoe alles gaat als nieuwe ouders en met iemand ‘extra’ over de vloer, maar Lianne bracht veel rust, kennis en zekerheid. Oh en gezelligheid niet te vergeten, we hebben veel gelachen, niet onbelangrijk :). Nogmaals bedankt voor alles Lianne!

Martijn, Elke & Oliver

In één woord; fantastisch. Lianne is bij de bevalling aanwezig geweest en was hierin een enorme steun. Middenin in de nacht naar huis, maar voor Lianne was dit geen probleem. Ze heeft ons uitgelegd wat we kunnen verwachten de eerste paar uren en met elkaar afgesproken hoe laat ze er weer zou zijn.

Lianne neemt de tijd voor al je vragen en heeft zoveel deskundigheid in huis, mocht ze het antwoord niet weten dan schakelt ze de hulp in die nodig is.
Ze stond altijd voor ons klaar en niets was te gek. Op onzekere momenten wist zij ons gerust te stellen.

Onze kraamweek is magisch geweest en dit is voor een ontzettend groot gedeelte te danken aan Lianne.
Mocht er ooit een tweede kindje komen kiezen we sowieso weer voor Lianne!

Heel veel liefs,
Martijn, Kirsten & Yara

Martijn, Kirsten & Yara

Lianne was er niet alleen in onze kraamweek, maar ook tijdens de bevalling. Daar heb ik al heel veel steun aan haar gehad en toen wist ik dat het ook een fijne kraamweek zou worden. En dat werd het! Een vreemde in je huis is niet niks, maar zo heeft het geen moment gevoeld. Lianne brengt rust, kennis en gezelligheid met zich mee. Precies wat je nodig hebt in je kraamweek.

Bij de eventuele komst van een tweede zou ik Lianne zeker weer bellen!

Esmee

We hebben een enorm ontspannen en fijne kraamweek met ons eerste kindje gehad dankzij Lianne. Haar begeleiding bij de verzorging van onze zoon en haar adviezen rondom de borstvoeding waren erg behulpzaam. Naast begeleiding en adviezen, heeft ze er echt een ontspannen week van gemaakt door de huishoudelijke taken uit handen te nemen. Bovendien was het vooral ook erg gezellig met Lianne in huis, waarbij Lianne goed aanvoelt wanneer ze op de voor- en achtergrond gewenst is. Echt een professional die wij zeer aanraden!

Ben en Anna

We hebben geluk gehad met Lianne als kraamhulp. Tijdens het kramen vond ze snel haar weg in ons gezin, ze voegde voor mijn gevoel moeiteloos in. Het was hierbij super leuk om te zien hoe ze contact maakte en onderhield met de grote broer en zus van de kersverse baby. Maar het belangrijkste is misschien wel dat ze ons als nieuwbakken gezin van vijf weer op weg heeft geholpen naar de toekomst die we na onze ‘bubbel-tijd’ mede door haar weer vol vertrouwen tegemoet traden.

Lisanne

Wat een geluk dat ik Lianne al eens was tegen gekomen! Stiekem dacht ik toen: “als er bij ons een kindje komt ga ik me bij haar inschrijven!”
Zo gezegd zo gedaan, en wat kijken wij terug op een heerlijke kraamtijd dankzij Lianne!

Bij de geboorte van onze dochter was ze precies op tijd en heeft ze ook nog wat foto’s en filmpjes kunnen maken zoals we graag wilden. De rest van de week zijn we heerlijk verwend en in de watten gelegd. Tussendoor leerde ze ons alles rondom de zorg voor ons meisje. Het was precies goed, niet te veel informatie achter elkaar en elke dag iets nieuws. Aan het eind van de week voelden we ons er helemaal klaar voor om het alleen te kunnen, maar wat jammer dat Lianne weer moest gaan, want het was zó fijn en luxe om haar erbij te hebben!

Ik wens iedere vrouw zo’n super kraamzorg toe!

Koen, Irene en Marijn

Wat een fantastische week hebben wij gehad met Lianne. Na jaren op haar kinderen te hebben gepast was dan eindelijk het moment daar dat ze voor ons kleine meisje mocht komen zorgen. Deze speciale week heeft Lianne nog specialer weten te maken. Lianne voelt precies aan wat er nodig is en speelt hier op een fijne manier op in.

Wij en Loé hebben genoten van haar aanwezigheid en vinden het heel jammer dat de kraamweek alweer voorbij is. Wij hadden ons geen betere eerste kraamweek kunnen voorstellen ???

Ella, Delano en Loé

Ella

Ik moet eerlijk bekennen dat ik in eerste instantie een beetje opzag tegen de kraamweek. Bij onze dochter hadden we namelijk kraamzorg vanuit een grote instantie en dat is ons niet zo goed bevallen. Dit keer bewust voor een kleinschalige organisatie gekozen, en daar hebben we tot op de dag van vandaag geen seconde spijt van gehad!
Je merkt aan alles dat Lianne liefde voor haar vak heeft. Ze voelt goed aan wat je juist wel of niet nodig hebt. De vorige keer hadden we een paar dagen extra kraamzorg. Nu verliep alles zo relax dat dat dit keer niet nodig was, ergens gewoon jammer! Onze dochter heeft het na 3 weken nog steeds over Lianne en vraagt regelmatig wanneer ze weer langs komt of wanneer ze weer een broertje of zusje krijgt zodat Lianne er weer is!? Voor nu laten we het bij onze zoon en dochter, maar mocht er ooit in de toekomst nog een wondertje bij komen dan vragen we zeker of Lianne hier weer wil komen!
Nogmaals bedankt voor onze heerlijke kraamweek!

Liefs Mark, Rianne, Fleur en Finn

Mark en Rianne

Lianne kwam in augustus 2011 bij ons als kraamverzorgster. Al een tijdje geleden dus… Wat een heerlijke en gezellige week hebben wij gehad! Lianne maakte van elke dag een feestje vond ik! Ze kwam soms zelfs met een bak vol knutsel spulletjes om met onze oudste lekker bezig te zijn. Ze was super lief voor iedereen die bij ons thuis kwam, vooral voor mij en onze toen pasgeboren dochter. Lianne kan zich goed aanpassen heeft inlevingsvermogen en kennis van zaken! Oh en niet te vergeten passie voor haar werk! Ik kende Lianne niet voordat onze dochter geboren was, maar kan inmiddels als ervaringsdeskundige zeggen: een betere kraamverzorgster kun je je niet wensen!
Lianne, ik wens je veel succes en plezier met je eigen bedrijf! Dit wordt zeker een succes! Groetjes Charlotte

Ps. Op de foto is onze dochter een halfjaar oud, Lianne was in de buurt aan het kramen en kwam heel eventjes bij ons langs…

Charlotte Slager

Lianne is een kanjer! Naast dat ze onwijs kundig en professioneel is, en precies weet wat ze wanneer moet doen, is ze ook een enorm leuk en warm persoon.

Ze zorgde dat ze bij de bevalling aanwezig was, waar ze ons geweldig bij heeft gesteund.

Thuis was ze als een grote vriendin voor onze dochter, wat ervoor zorgde dat wij optimaal konden genieten en bijkomen. Ze is vrolijk, gezellig, spontaan en weet van doorpakken.

Wij hadden ons geen betere kraamzorg kunnen wensen!

Dikke knuffel!

Hielke, Marianne en Sara

Hielke, Marianne en Sara

Lianne heeft bij ons tweede kindje gekraamd. Tijdens de bevalling fijn aanwezig, steunt mij en mijn man?
De kraamweek was vertrouwd, deelt kennis en kunde.
Ook voor onze oudste dochter een vriendin om mee te spelen en te laten wennen aan de nieuwe situatie.
Super bedankt!

Janneke

Een fijnere start met ons eerste kind hadden we niet kunnen wensen. Precies 5 jaar geleden was Lianne onze kraamverzorgster. Ik vond het verrassend hoe zelfverzekerd en kundig ze was met haar toen jonge leeftijd.
Ze deed er alles aan om de juiste zorg voor mij en mijn dochter in huis te halen toen dat nodig was. Ik had echt het gevoel op haar te kunnen vertrouwen. Zelfs buiten haar aanwezigheidsuren konden we bij haar terecht met vragen. Superfijn! Lieve Lianne, veel succes en geluk met je nieuwe avontuur!

Thessa

Wat hadden wij een fijne en gezellige kraamweek met Lianne erbij. Ze werd op een prettige manier echt onderdeel van het gezin, de twee grote zussen raakten super snel vertrouwd met Lianne. Ze vertelde vanuit haar expertise en recente kennis de informatie die we nodig hadden (dus geen overload) en hielp ons keuzes te maken in de chaos van de dag, in de nieuwe situatie met drie kindjes. En dan stond er vaak ook nog eens een heerlijke zelfgemaakte soep of cake klaar 😉

Lianne nam ons zichtbaar en onzichtbaar werk uit handen en overlegde veel met ons, waarmee ze maatwerk levert. Ze weet ook wanneer het nodig is om samen te werken met andere disciplines, bijvoorbeeld de verloskundige of lactatiekundige, waarmee ze korte lijntjes heeft in de regio.

Kortom, we zijn Lianne ontzettend dankbaar voor haar fijne aanwezigheid in één van de meest bijzondere weken van ons leven 😊

Christian & Bianca

We hadden ons geen betere en lievere kraamverzorgster kunnen voorstellen. Lianne heeft onze kraamweek een gouden randje gegeven. We hebben veel geleerd, vertrouwen gekregen en ontzettend vaak gelachen met elkaar. Het was pure ontspanning en alles ging eigenlijk als vanzelfsprekend. We zien Lianne heel erg graag terug bij een eventueel broertje of zusje ?

Matthijs & Marlous

Wat hebben wij een heerlijke week met je gehad!
Je hebt ons echt ontzorgt!
Je rust en hulp bij alles. Ook Liza heeft je in haar hart gesloten.
We zullen je gaan missen. Maar als ik ooit iemand hoor die kraamzorg nodig heeft zal ik je naam doorgeven.
Je bent echt een topper!

Groetjes Jan, Els Liza &Hylke

Els

De kraamweek na de geboorte van ons eerste kindje met Lianne vond ik heel bijzonder en fijn! Na een pittige en lange bevalling in het ziekenhuis kwamen we thuis en ving Lianne ons op. Zowel ik als mijn man werden echt verwend en kregen alle ruimte om even uit te rusten en bij te slapen. Ook de nachten waren voor ons best heftig door het grote slaaptekort van de bevalling. Elke ochtend kwam Lianne even bij ons op het bed zitten om even te praten over hoe de nacht was geweest. Toen ik in een van de nachten een herbeleving van de bevalling kreeg, zorgde Lianne dat er die dag meteen hulp kwam van gespecialiseerd verloskundige Sanne. Dat heeft mij ontzettend geholpen in de bevalling een plekje te geven.

Het is mooi om te zien hoe gepassioneerd, zorgzaam en vooral hoe lief Lianne is in haar werk. Ik zou voor ieder jong gezin een kraamweek met iemand zoals Lianne wensen!

Dankjewel lieve Lianne!

Loes

Op eerste kerstdag zijn wij trotse ouders geworden van onze zoon.
Wat zijn wij blij dat we voor Lianne hebben gekozen als kraamzorg. We hebben ons vanaf het eerste moment enorm op ons gemak gevoeld.
Lianne heeft ons goed op weg geholpen met goede hulp en tips, En buiten dat om was het ook gezellig dat je er was!
Lianne is een lieve en zorgzame kraamverzorgster.
Niet alleen wij gaan je missen, maar ons hondje Sem gaat je ook missen!

Liefs, Lars, Melissa, Milan & Hondje Sem

Lars, Melissa & Milan

Lianne heeft 2 keer bij ons gekraamd omdat onze kindjes nog in het ziekenhuis verbleven en ik zelf naar huis moest. Wat ons vooral is bijgebleven is dat ze goed kan aftasten welke zorg en behoefte er in een gezin nodig is. We hebben spannende en intensieve weken gehad toen onze kleintjes nog in het ziekenhuis verbleven, Lianne heeft ons echt ontzorgt en ze zorgde dat onze oudste zoon niks te kort kwam. Toen de tweeling eenmaal thuis kwam is ze ook nog geweest om te kramen. Toen was de zorgbehoefte weer totaal anders, ik was zo goed als hersteld en de kindjes waren prematuur. Ook dit pakte ze heel goed op en we hebben een fijne tijd gehad. Lianne is een lieve, zorgzame enthousiaste kraamverzorgster met veel humor. We waren snel bij haar op ons gemak, toen ze weg ging moesten we wel even slikken…

Ellen en Erik

Poeh, heftig zo’n bevalling. Eindelijk komt de zuster van het ziekenhuis en die zegt; “u mag naar huis!”.

Super fijn met je kersverse gezin thuis te zijn, tijd voor een nieuw hoofdstuk in het leven! Alleen… hoe? Waar moet ik rekening mee houden? Hoevaak moet je voeden? Hoe weet je wat mijn dochter nodig heeft? Hoe verschoon je haar zonder al te veel ellende?!

Geen nood!!! SUPER LIANNE to the rescue! Een goedlachse, gezellige, down-to-earth mentaliteit, die precies aanvoelt waar je aan toe bent, en ons het “vak” als ouders heeft laten zien!
Met Lianne als kraamzorg weet je zeker dat je huis snel weer als thuis voelt. Geen vraag is haar te gek, en ze heeft zoveel plezier in haar werk dat je haast zelf haar vak gaat overwegen.

De kraamweek ging ons veel te snel! Want hou er rekening mee, je gaat haar gegarandeerd missen als ze weer weg is…

En Lianne: als je ooit in de buurt ben en zin in een tosti, je hebt ons nummer!!!!

Wouter. Priscilla en Karlijn

Na een zware bevalling was Lianne onze ontzorgende engel die ervoor heeft gezorgd dat wij een fijne kraamweek hebben gehad.

Lianne had een jaar eerder bij vrienden gekraamd en zij waren zeer tevreden over haar, dit was voor ons de reden om ook te kiezen voor Lianne als onze kraamverzorgster en daar hebben we absoluut geen spijt van gehad.

Het was heel fijn dat Lianne er was, het voelde heel natuurlijk en als vanzelfsprekend dat Lianne bij ons thuis was. Het was even slikken op de laatste dag dat ze vertrok.

Wij kijken terug op een erg fijne kraamweek en mochten we ooit een tweede kindje krijgen dan zouden we Lianne weer graag als kraamverzorgster inschakelen.

Nogmaals dankjewel voor de fijne kraamweek ?.

Nina van der Weijde

Wat hebben we een heerlijke relaxte kraamweek gehad dankzij Lianne!

Lianne voelde heel goed aan hoe ze kon invoegen in ons gezin en wat we nodig hadden. Ze doet dit met veel expertise, vrolijkheid en vertrouwen. Elke dag was weer een feestje!
Ook onze 2 dochters waren gek op Lianne en vonden het heel jammer dat ze na 8 dagen weer weg ging.

We hadden ons geen fijnere kraamzorg kunnen voorstellen en we kunnen Lianne aan iedereen aanraden. Het is een topper!

Johan en Mirthe

Lianne heeft begin maart bij ons gekraamd bij onze tweede zoon. Na een start in het ziekenhuis heeft ze ons heel goed opgevangen en gezorgd dat het thuis weer op rolletjes liep. Lianne voelde heel goed aan wat wij nodig hadden. Hierdoor ging alles in huis gewoon door zonder dat we ook maar iets hoefden te vragen. We hebben samen veel gelachen en ook werd er vaak genoeg een luisterend oor geboden.

Al met al voelde het voor ons heel vertrouwd en hebben wij ons geen enkel moment vreemd in eigen huis gevoeld.

Je bent een topper!

Tineke van Dijk

Lianne heeft ons tijdens de bevalling en kraamweek bijgestaan en ondersteund op alle vlakken. Ze zorgde ervoor dat wij ons volledig konden focussen op onze dochter en heeft ons klaar gestoomd om na deze fijne week ‘op eigen benen’ te staan. Lianne is ontzettend zorgzaam en deskundig maar haar gezelligheid en humor hebben er vooral voor gezorgd dat wij ons op onze gemak voelde en de kraamweek onvergetelijk werd. We zijn haar daar erg dankbaar voor en hopen dat zij ooit bij een toekomstig broertje of zusje weer bij ons wil komen kramen!
Heel veel liefs, Wiebe, Valerie (de smikkelbips) en Renée

Wiebe, Valerie en Renée

Het was geweldig om Lianne ook na de geboorte van onze tweede zoon weer in huis te hebben. Behulpzaam wanneer nodig, op de achtergrond maar onmisbaar wanneer het kon, bijvoorbeeld door ons even te laten slapen en lekker te koken. Lianne is relaxed, kundig en voelt goed aan wat je nodig hebt. Echt geweldig om met haar de eerste week van je pasgeborene te mogen doorbrengen!

Robert, Noortje, Samuel en Aaron

Strong Testimonials formulier inzending spinner.

Verplicht veld