Ik ben Lianne Myles, 31 jaar en woon met mijn man en drie kinderen Juna (6), Pleun (3) en Jip (1)  in Tolbert. Sinds ik televisie kon kijken was ik gefascineerd door alles wat met bevallen en baby’s te maken had. Ik wist dus ook al heel snel wat ik wilde worden. Kraamverzorgster! Sinds ik stage liep in de kraamzorg ben ik erachter dat de baby’s zelf niet alleen hetgeen zijn waardoor ik dit vak zo leuk vind. Het zorgen voor mensen en ze een heerlijke week geven, gecombineerd met een bevalling en alle voorlichting en kennis die ik mag delen vind ik geweldig.

Inmiddels ben ik 10 jaar actief in de geboortezorg en heb ik de keuze gemaakt dat ik de gezinnen waar ik mag werken wil kennen voordat ik binnenstap tijdens de bevalling of kraamweek. Denk je dat ik de kraamverzorgster ben die jij zoekt? Je kunt je aanmelden via de website. Je kan mij ook  bellen of een berichtje sturen voor meer informatie of om te vragen of ik nog plek voor je heb.

Ik ben een kraamverzorgster die op de achtergrond aanwezig is, maar daar is waar je haar nodig hebt. Heerlijk vind ik het om gezinnen in de watten te leggen. Even bij laten slapen, voor ze koken, en natuurlijk alle tips en trucs te geven, zodat jullie het na 8 tot 10 dagen weer ‘alleen’ aan durven. Bij een eerste kindje is het heel bijzonder helemaal om alles op te bouwen en ontzettend veel informatie te geven. Bij een tweede of meer is het opfrissen en de broertjes en zusjes erbij betrekken wat ontzettend leuk is!

Wanneer jij je via de website hebt aangemeld, zal ik contact met je opnemen om de intake gegevens te bespreken en je definitief in te schrijven. Als je wilt kan ik bij jullie langskomen voor een kennismaking. Ik kom sowieso rond de 24e week van de zwangerschap langs voor een intake gesprek. Dan  bespreken we wat jullie wensen zijn ten aanzien van de bevalling en kraamweek.

 


Lees hier meer informatie over mijn werkwijze en wat je van mij kan verwachten

Bevalling

24 uur per dag ben ik bereikbaar via WhatsApp of telefonisch. Omdat ik altijd alleen werk is het belangrijk dat je een “rommel-melding” doet. Dit betekent dat je mij appt als je bevalling is begonnen of als er iets anders belangrijks is wat ik moet weten, zoals gebroken vliezen, een inleiding of andere afspraken die zijn gemaakt met de verloskundige of gynaecoloog. Hierdoor kan ik thuis rekening houden met een mogelijke inzet. 

Als kraamverzorgster assisteer je de verloskundige bij de bevalling en voor mij is het fijn zo vroeg mogelijk hier vanaf te weten. 

Zorggarantie

Bij de keuze voor mij als zelfstandige kraamverzorgster kan je er vanuit gaan dat ik degene ben die jullie verzorgt in de kraamweek. Toch kan het voorkomen dat ik in enkele situaties, zoals ziekte, (deels) vervangen word. Hiervoor heb ik een fijne vaste waarnemer. Hieronder stelt ze zich even voor: 

Ik ben Laura Assink, 32 jaar en moeder van drie jongens. Samen met mijn gezin woon ik aan de rand van Groningen. Geboren in Hengelo en pas op mijn 14e verhuist naar het noorden. Na de havo ben ik begonnen aan de Pabo, maar dit bleek op dat moment, niets voor mij. 

Pas na de geboorte van mijn eerste zoon in 2014, werd mij duidelijk waar mijn passie lag. Geboorte/kraamzorg. In 2016 deed de kans zich voor om via Kraamzorg Het Groene Kruis de BBL opleiding tot kraamverzorgende te volgen. Ik solliciteerde en werd aangenomen. Eind 2016 mocht ik zelfstandig aan de slag. Vier jaar heb ik met veel plezier bij Het Groene Kruis gewerkt; als kraamverzorgende en intaker. In deze periode werd ik zelf nog twee keer moeder en deze kraamperioden waren de beste scholingen die ik kon volgen. Ik leerde nog meer over de kraamtijd, borstvoeding en het moederschap. Sinds begin 2021 werk ik als zelfstandig kraamverzorgende en dat bevalt ontzettend goed. 

Ik ben rustig en mijn motto is; Niets moet, alles mag (mits ‘medisch’ mogelijk) Ik hoop rust en eerlijke nuchterheid te brengen in de gezinnen waar ik voor mag zorgen. 

 

Werkgebied

Mijn werkgebied zijn de provincies Groningen, Friesland en Drenthe, met een reistijd van maximaal een half uur vanaf mijn woonplaats Tolbert. In overleg is een verdere afstand eventueel mogelijk.